Autentisk og sjarmerende hytte i skogen

Opplev det ekte hyttelivet! Hytta på Frøyland ligger midt mellom Frøylandsbekken som gir en utrolig behagelig lyd av rennende vann som omkranser hele hytten.
Hytten er ekte autentisk med tradisjonell rosemaling på kjøkken, dører og på interiør. Innvendig er hytten kledd med rundpanel noe som er med å fremheve hyttekosen. Hytten har nylig gjennomgått større oppgraderinger mht elektrisk, rør, bad mm.

Stedet

Eiendommen består av en hovedhytte og et anneks. Hytten innehar en bod, gang, stue med flott åpen peis og med dør ut til gang med to soverom med køyseng og nytt bad. Anneks er oppgradert og utstyrt med en fantastisk god dobbelseng. Det er seriekoblede røykvarsler mellom hytte og anneks.

Uteområdet er utstyrt med sittegruppe og bålpanne for lange koselige kvelder ute.

Det er ikke Wifi på hytten, men god 4G dekning.

Dirdal er et vakkert sted innerst i Høgsfjorden og er det perfekte utgangspunkt for minneverdig fotturer i området. I tillegg ligger Dirdal midt mellom de kjente turene til Preikestolen og Kjerag.
Det er ca 50 km kjøring til Stavanger og kun noen få km til flotte Byrkjedal og Byrkjedalstunet.
Dirdal er et vakkert sted innerst i Høgsfjorden og er det perfekte utgangspunkt for minneverdig fotturer i området. I tillegg ligger Dirdal midt mellom de kjente turene til Preikestolen og Kjerag. Det er ca 50 km kjøring til Stavanger og kun noen få km til flotte Byrkjedal og Byrkjedalstunet.

Gjestetilgang

Som gjest disponerer dere hele hytten og annekset. Uteområdet har ingen nabohytter, noe som gir privatliv.

Andre ting det er verdt å merke seg

Parkering skjer utenfor Vegmuseet langs veg 540. Her er det ca 100 meter å gå opp til hytten. Nedenfor hytten må en krysse Frøylandsbekken på en bro (Ca 2 meter) som mangler rekkverk og kan være litt glatt ved nedbør. (Broen vil bli oppgradert innen sommeren)
Hytten ligger på en landbrukseiendom og det kan derfor forekomme beitende dyr utenfor hytten av både sau og kyr. Dyrene vil ikke kunne utgjøre noen fare om en viser hensyn.
Hytten har nytt forbrennings toalett og vil kreve at en leser anvisning for bruk av dette.
Leien inkluderer sengetøy og håndklær.

Tilgjengelig
Booket
Oktober 2024
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Book her